CAD-CAM-3D-SIMULATIE-SIMULATION GEERTS-NETHERLANDS

Geerts Engineering - Het begint met een idee

Elk product wordt gestart met een idee en verder uitgewerkt naar een eindproduct of halffabricaat. Geerts Engineering denkt al mee in de conceptfase met de klant om samen te zoeken naar de juiste oplossingen.

De beste ideeën en oplossingen worden verder uitgewerkt, waarbij ook de gebruikte materialen en productietechnieken worden belicht. Hierbij worden zorgvuldig de voor- en nadelen tegenover elkaar afgewogen. Onze vakmensen van de afdeling Engineering ontwikkelen dit verder uit tot een technisch ontwerp. Dit met behulp van geavanceerde CAD-CAM systemen maar vooral door hun kennis van techniek- en materiaalkennis.

3D simulatie technologie bij Geerts Engineering

Door middel van simulatie is het mogelijk om meer inzicht te krijgen in het productieproces bij de productie door middel van o.a dieptrekken.

Geerts Dieptrekken gebruikt 3D simulatie om continu het productontwerp te optimaliseren en in een vroeg stadium het productieproces te verbeteren.
Op deze manier kan er veel tijd en kosten worden bespaard want het voorkomt dure ontwerpwijzigingen tijdens de productie. Dit geldt zeker voor producten met een hoge complexiteit.

Engineering bij Geerts Dieptrekken

Onze afdeling Engineering bestaat uit vakmensen met verschillende disciplines die samenwerken om uw ideeën voor een eindproduct of halffabrikaat verder te ontwikkelen en te optimaliseren. Zij staan in nauw contact met de andere afdelingen als bijvoorbeeld onze eigen gereedschapmakerij. Zo zorgt Geerts voor een efficiënte productie bij het dieptrekken, omvormen en stansen en krijgen de opdrachtgevers producten die voldoen aan de hoogste eisen.

GEERTS-CAD-CAM-SIMULATION 3D